Glædelig jul & godt nytår

Facebook

2017 er ved at være slut
Et stille år for KimFischer.dk – Din personlige fodboldtræner

Selvom det har været et stille år, så er det ikke fordi vi er ved at lukke ned. Rigtig mange af mine aktiviteter er flyttet over i FS Holstebro, og dette er jeg personligt rigtig glad for. Det har længe været et kæmpe ønske fra min side, at den individuelle træning blev en stor del af FSH, og det er lykkes her i løbet af efteråret 2017.

Jamen hvad så nu? Jo jeg lægger kursen om og vil til at tilbyde flere online selvtræningsprogrammer, samt forsætte med kunder udefra som ikke er en del af de 4 moderklubber bag FS Holstebro. Det bliver en lille gruppe, da mit fodboldfokus lægger på FS Holstebro, Holstebro Elitesport og en ukendt arbejdsgiver fra 2018.

Hvis du enten ønsker, at blive en del af den lille gruppe eller ønsker et online forløb, så læs videre på siden, og henvend dig gerne hvis der skulle være spørgsmål.

Kim Fischer Mensbo

Comments are closed.