Kimfischer.dk – Din personlige fodboldtræner

Facebook

Starten er hermed gået.

Jeg kan hermed meddele at Kimfischer.dk – Din personlige fodboldtræner er i luften. Jeg har længe ønsket, at starte denne virksomhed op, som skal tilbyde unge mennesker, både drenge og piger, at blive endnu bedre ude på fodboldbanen. Jeg synes dette mangler i Vestjylland, derfor håber jeg meget, at møde en masse opbakning, når jeg kommer rundt omkring.

Kimfischer.dk – Din personlige fodboldtræner er ikke kun et tilbud til eliten, men alle som vil sætte sig et mål indenfor sin fodbold. Det kan både være et her og nu mål, men også et langsigtet mål.

Du kan finde mange flere informationer rundt på siden her, men et godt råd er også at følge mig både på Facebook og Instagram, hvor der til tider vil være tilbud og andre tiltag som netop kan bidrage til at DU bliver en bedre fodboldspiller.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive en mail dette gør du ved at trykke her ellers kan du også vælge at ringe til mig på 28 55 00 00.

Comments are closed.