Livetræning

Facebook

Corona tiden har gjort vi alle tænker i nye baner. Det er hårdt, for os alle at være væk fra banen. Vi trænere og sportslige leder, som har en stor del af vores hverdag på og ved banerne er mildt sagt ved at blive små sindsyge.

De sidste 7 uger har vi ikke kunne mødes med vores spillere, og som det ser lige netop nu skal vi være heldige hvis vi kan møde dem efter 10. maj og hvis vi får go, så skal vi nok forvente det bliver under en del regler. Så hvad har vi gjort og hvad kan vi gøre når vi starter op.

For 3 uger siden fik jeg sammen med Staby Efterskole en god ide. Vi skulle da gå online med en livetræning, for vores elever, hurtigt fik vi tænkt FS Holstebro med indover. Opslaget blev delt over 100 gange på facebook og vi havde pænt succes med over 100 live med og den træning har fået 2200 visninger. Holstebro Dagbladet dækker vores livetræning med en mand ude ved en FS Holstebro spiler. (Link til sidst i opslaget)

Vi valgte hurtigt, at gentage succesen (mente vi selv), og her var delingen noget mindre med kun 20 delinger, men med 70 online undervejs og samme antal visninger som første træning.

Vi ved mange af dem, som træninger med er vores egne elever og spillere i FSH, men der begyndte også at komme tilsavn fra andre klubber samt spillere. Dette har gjort vi har fået lyst til mere og derfor var vi på tredje gang her i fredags. Torsdag kom vi så på forsiden af DBU Jyllands hjemmeside og selvom vejret ikke var med os og vi måtte selv rykke ind, så lå vi med flotte tal undervejs, men antal visninger er steget til omkring 3000 og vi er ikke over weekenden endnu, så vi gør det igen og nok så længe corona er over os.

Jeg håber virkelig I vil følge denne rejse, når vi går online på torsdag, da det fredag er en helligdag. Vi går igen på fra Staby Efterskoles facebook og det bliver som sagt torsdag klokken 14.30.

Hvis I har ros/ris, så tøv ikke med at sende dem i vores retning, ellers kan I herunder trykke på de forskellige links til Holstebro Dagblad og nyheden fra DBU Jylland.

https://www.facebook.com/stabyefterskole/

http://dbujylland.dk/nyheder/2020/april/100-unge-traener-med-live-hver-fredag/

Comments are closed.